Pynarello in je huiskamer

We laten weer van ons horen, en hoe! Binnenkort zijn er maar liefst twee programma’s van ons online te bekijken en beluisteren.
Vrijdag 5 maart is het programma Milk it Punk met werk van Beijer, Bruinsma en Beethoven te zien op onze Facebookpagina en te horen in het AVROTROS Vrijdagconcert op NPO Radio 4.
Zaterdag 6 maart is het programma Verre Liefde via de livestream van De Doelen te volgen. Samen met bariton Henk Neven vullen we onze harten met ‘An die Ferne Geliebte’ van Beethoven.

Milk it Punk
Wat zijn we trots: Milk it Punk, het programma waar we de afgelopen tijd zo op gezwoegd hebben, is binnenkort eindelijk te zien & te horen. Een gestreamed concert dus? Nee! Samen met TivoliVredenburg en beeldregisseur/editor Nander Cirkel maakten we een registratie waar je je ogen bij uit kan kijken, vol met de Pynarello dynamiek die je van ons gewend bent.

Met werken van de componisten Beijer, Bruinsma en Beethoven wordt het een programma dat bruist van energie en emotie. Pynarelli van het eerste uur, violist en componist Jeffrey Bruinsma schreef de intens rockende Milk it Punk suite. Thomas Beijers liedcyclus ‘A lock without a key’ komt voort uit een tijd dat iedereen binnen moest blijven. Tekst en muziek zijn beide van Thomas’ hand. Sopraan Laetitia Gerards bevond zich letterlijk en figuurlijk in ons midden tijdens de opname waardoor ze ons direct mee kon nemen in alle melodische frases. Deze twee nieuwe werken sluiten naadloos aan bij de tijdloze kwaliteit van Beethoven.

Op vrijdag 5 maart om 20.00 uur kijk en luister je Milk it Punk via in het AVROTROS Vrijdagavondconcert op NPO Radio 4 en onze Facebookpagina.

Op zondag 14 maart om 20.30 uur is Milk it Punk te zien op NPO 2 extra.

Verre Liefde
Ons concertprogramma Verre Liefde met werk van Beethoven blijft een hit! Nu het Beethovenjaar nogal in het water viel, is het tijd voor méér Beethoven. Met 7 Pynarelli spelen we delen uit zijn septet voor klarinet, hoorn, fagot, viool, altviool, cello en contrabas; gecombineerd met de liederenreeks ‘An die ferne Geliebte’, gearrangeerd door Thomas Beijer. Verlangen naar een geliefde waarvan je nu afstand moet houden, we snappen Beethoven wel. Samen met bariton Henk Neven zorgen we voor een avond vol (verre) liefde in een mini symfonisch liedprogramma.  We kunnen niet wachten om ons publiek weer op schoot te nemen, maar voorlopig krijg je de Pynarelli thuis via de beeldbuis!

Op zaterdag 6 maart om 20.30u kijk je het concert live via de website van De Doelen. Klik hier voor meer informatie en tickets.