Milk it Punk

Joepie! We gaan eindelijk de zalen in in met onze Milk it Punk tour!

De podiumbeesten van rebellencollectief Pynarello zijn weer los. Met hun kenmerkende bravoure brengen ze een programma dat bruist van energie en emotie. In die categorie blijken Beethoven en Bruinsma een prima combinatie, naast een gloednieuwe liedcyclus van Thomas Beijer die voortkomt uit de tijd dat iedereen zich gedeisd moest houden.

Beethoven experimenteerde met verschillende compositietechnieken voor zijn 11e strijkkwartet wat een wervelwind aan muzikale emoties opleverde. Pynarello maakte een eigen arrangement voor strijkorkest.

De tijdloze kwaliteit van muziek van Beethoven sluit voor ons naadloos aan op de muziek van Nederlandse topmusici Thomas Beijer en Jeffrey Bruinsma. Thomas schreef zijn liedcyclus ‘A lock without a key’ met het leven in Corona-tijd als inspiratie voor sopraan Laetitia Gerards. Jeffrey is een Pynarelli vanaf het eerste uur. Als violist, componist en arrangeur kent hij het collectief van binnenuit. In zijn Pynarello arrangementen weet hij elke keer op een uitdagende manier onze grenzen te verleggen. Zijn Milk it Punk suite rockt de pan uit!

Foto: Melle Meivogel

Speeldata
26 september – Amsterdam – Muziekgebouw aan ’t Ij – TICKETS
29 september – Rotterdam – De Doelen – TICKETS
30 september – Amersfoort – Elleboogkerk – TICKETS
1 oktober – Ede – Akoesticum – TICKETS
3 oktober – Roermond – ECI Cultuurfabriek – TICKETS
6 oktober – Leeuwarden – De Harmonie – TICKETS
7 oktober – Utrecht – TivoliVredenburg – TICKETS
8 oktober – Enschede – Muziekcentrum – TICKETS
10 oktober – Tilburg – Theaters Tilburg – TICKETS
11 oktober – Groningen – SPOT – TICKETS
12 oktober – Kerkrade – Theater – TICKETS
16 oktober – Zwolle – Common Ground Festival – TICKETS

We mogen weer de zalen in en daar zijn we dolblij mee! We willen graag dat iedereen veilig en relaxt naar onze concerten kan komen. We volgen daarom volledig de actuele richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat je voor onze Milk it Punk concerten een coronatoegangsbewijs nodig hebt. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Wil je meer lezen over hoe dit zijn werk gaat, kijk dan op de website van de zaal waarvoor je tickets hebt.