Steun ons!

Eenmalige donatie
Wij zijn podiumdieren, en we leven voor optreden en contact met ons publiek. Draag jij ons een warm hart toe en wil je er aan bijdragen dat we muziek kunnen blijven maken, dan kan je een eenmalige donatie doen door een bedrag naar keuze over te maken aan Stichting Pynarello, NL20INGB 0007 7125 18 te Utrecht.

Donateur worden?
Wil je ons voor langere tijd helpen onze muzikale missie te realiseren? Dat kan door je aan te sluiten bij het Pynarello Peloton! Vul dit formulier in, of neem contact op via donatie@pynarello.com.

Pynarello Pioniers
Sinds 1 mei heeft rebellencollectief Pynarello een eigen businessclub waar zakelijke relaties en vrienden verenigd worden. Pynarello is een eigenzinnig ensemble dat durft af te wijken van gebaande banen en gaat als een wervelwind door de porseleinkast. Klassieke muziek kan anders, avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek. Pynarello experimenteert met tradities, conventies, vorm en inhoud. Het publiek wordt ondergedompeld in een overweldigende ervaring waarbij de afstand tussen musici en bezoekers letterlijk en figuurlijk zo klein mogelijk wordt gemaakt.
Voor onze businessclub zijn we op zoek naar gelijkgestemde partners. Deze nieuwe vrienden hebben lef, liefde voor muziek en maatschappelijke betrokkenheid. Klik hier voor meer informatie of neem contact op via pioniers@pynarello.com

Lees hier meer over onze organisatie en ANBI-status.